09 травня 2024 р. 20:33

В Одесі знову запланували реконструкцію інфекційної лікарні: вартість значно зросла

Фото: Одеська міська рада

(Фото: Одеська міська рада)

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило новий тендер для обрання підрядника, якій проведе реставрацію одного з корпусів інфекційної лікарні.

Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Йдеться про ремонтно-реставраційні внутрішні оздоблювальні роботи Валіховського корпусу літери "М", який є частиною КУ "Міська клінічна інфекційна лікарня"

Аукціон запланований в форматі відкритих торгів з особливостями на 24 травня. Очікувана вартість закупівлі 148 мільйонів 635 тисяч гривень. Роботи мають бути виконані до кінця 2025 року.

(Фото: Скріншот з сайту Prozorro)

Часто під час таких торгів не відбувається аукціону, тож учасник не має конкурентів. 

 Згідно з технічного завдання, підрядник повинен провести демонтажні роботи, провести тепло- та гідроізоляцію, вирівняти підлоги та встановити пандуси. Крім того, планується ремонт дверних та віконних прорізів, ремонт вентиляції, трубопроводу та системи опалення.

Також він має встановити пожежну сигналізацію, зробити зовнішнє оздоблення будівлі, закупити меблі.

Нагадаємо, що в тендер на ремонт інфекційної лікарні оголошують вже не вперше. У серпні минулого року Управління капітального будівництва Одеської міської ради обрало підрядника на ремонт корпусу. Тоді вартість робіт оцінили у 64 мільйони 713 тисяч гривень. Але згодом тендер скасували.

Ми писали, що Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію будівель "Пологового будинку №5".

Ірина Глухова

Поділитися