05 листопада 2023 р. 11:51

У Миколаєві нагородили працівників соціальної сфери

Фото: Миколаївська міська рада

(Фото: Миколаївська міська рада)

У Миколаєві, напередодні професійного свята соціальних працівників відзначили їх роботу, вручивши подяки та грамоти. 

Про це повідомляє пресслужба міської ради. 

Фахівці цієї сфери за покликом душі й родом діяльності допомагають мешканцям нашого міста, які цього найбільше потребують. А з початком війни їх обов'язків значно додалося. Ці люди й вдень, і вночі розвантажували фури з гуманітарною допомогою, щоб якомога швидше забезпечити необхідним незахищені категорії населення. Вони організовували евакуацію, допомагали літнім людям, яких залишили родини, опікувались внутрішньо переміщеними особами та тими, хто постраждав під час ворожих обстрілів, - йдеться в повідомленні.

З професійним святом соцпрацівників привітав заступник мера Анатолій Петров. Він зауважив, що соціальна сфера є найбільшою у Миколаєві, в ній працює понад 500 осіб. Але і людей, якими вони опікуються, багато. Наразі у місті лише внутрішньо переміщених осіб зареєстровано 45 тисяч. 

Фото: Миколаївська міська рада      

Фото: Миколаївська міська рада          

Так, 20 жовтня відбулася друга церемонія нагородження відзнаками Миколаївського міського голови "За оборону міста Миколаєва". Нагороди вручили захисникам, які в перші тижні повномасштабного вторгнення дали відсіч окупантам та зруйнували їх плани щодо захоплення південних областей України.

Також 1 жовтня, у Миколаєві відбулися урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України. У заході взяли участь військовослужбовці, представники обласної та міської влади, правоохоронних органів та громада міста.

Перед цим у Миколаєві, до Дня захисників і захисниць, військовим вручили нагороди "За оборону Миколаєва".

Тетяна Каптур

Поділитися