08 лютого 2015 р. 02:00

«Правый сектор» Одессы официально заявил

«Правый сектор» Одессы официально заявил

«Правый сектор» не давал никаких оценок законопроекту оппозиции о «порто-франко» в Одессе, «за» экономическое развитие, но «против» рас кола и олигархов 

Пресс-службой Одесской областно организации партии «Правый сектор» распространено официальое заявление по поводу создания зоны «Порто-франко».

Предоставляем вниманию читателей на языке оригинала, без купюр:

«Останнім часом в окремих засобах масової інформації та в соціальних мережах поширюється недостовірна інформація про те, що партія «Правий сектор» нібито виступає проти створення на території Одеси та Одеської області спеціальної економічної зони («Порто-Франко»).

Заявляємо, що на даний момент «Правий Сектор» не давав жодних оцінок законопроектам про створення зони «Порто-Франко», які було подано народними депутатами від опозиції.

Також наголошуємо на тому, що «Правий Сектор» виступав і виступає за зниження адміністративного тиску на економіку, за радикальне скорочення управлінського апарату, за спрощення оподаткування.

Так, передвиборча програма партії «Правий Сектор» прямо передбачає:

- Впровадження особливої системи оподаткування для відновлення українського виробництва;

- Cпрощення системи оподаткування для малого та середнього бізнесу;

- Створення сприятливих умов для фінансування масштабних інфраструктурних проектів, створення нових робочих місць;

- Спрощення процесу регулювання, мінімізація адміністративних процедур як основа боротьби з корупцією;

- Розширення повноважень місцевого самоврядування.

На нашу думку, створення спеціальних економічних зон на окремих територіях може стати одним з інструментів для досягнення програмних цілей нашої партії. Разом із тим, ми будемо виступати категорично проти будь-яких проектів, які спрямовані на розкол та порушення територіальної цілісності нашої країни, а також проектів, метою яких є використання народу України в інтересах злочинних олігархічних кланів.

Таким чином, ми впевнені, що недостовірна інформація, що стосується «Правого Сектору», поширюється з метою маніпулювання громадською думкою для дискредитації нашої політичної сили».

Поділитися