03 листопада 2023 р. 17:42

Новий підрозділ пожежної охорони з'явився на Херсонщині

Фото: Херсонська ОВА

(Фото: Херсонська ОВА)

На Херсонщині в Архангельському Бериславського району відкрили підрозділ пожежної охорони.

Про це повідомили в пресслужбі Херсонської ОВА.

В повідомленні йдеться про те, що новостворена команда рятувальників дбатиме про безпеку жителів Високопільської громади.


Фото: Херсонська ОВА

Повідомляється про те, що для ефективної роботи з пожежогасіння Головне управління ДСНС України у Херсонській області передали громаді пожежний автомобіль, спецодяг для рятувальників та вогнегасники. Відтепер мешканці Архангельського зможуть швидко отримати допомогу у випадку пожежі або інших надзвичайних ситуацій.

"Відкриття нового підрозділу пожежної охорони є важливим кроком у забезпеченні безпеки життєдіяльності на території Бериславського району", - повідомив начальник Бериславської РВА Володимир Літвінов.

Цей підрозділ пожежної охорони став дев'ятим, який функціонує на території Бериславського району Херсонщини.

Раніше повідомлялось про те, що на Херсонщині черговий підрозділ місцевої пожежної охорони заступив на перше чергування.


Фото: Херсонська ОВА

Так, 13 липня у Бериславському районі Херсонської області відкрито ще один підрозділ добровольців, які будуть надавати допомогу всім потребуючим. Добровольці, укомплектувавши пожежний автомобіль отриманий від ГУ ДСНС України у Херсонській області протипожежним інвентарем, стали на варту безпеки громадян.

Також повідомлялось про те, що на Херсонщині відкрили десяту бригаду пожежної охорони.

Новостворена команда рятувальників дбатиме про безпеку жителів однієї з громад Бериславського району. 

Також 2 липня благодійна організація "Фонд громади міста Херсон" передала херсонським рятувальникам благодійну допомогу у вигляді дозиметрів METRINCO R600UA.

Також 12 липня німецькі благодійники "Допомога Україні Берлін/ Ukraine-Hilfe Berlin e.V." та їхній партнер в Україні Ініціатива Е+ подарували для рятувальників 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Херсон шафу для сушки одягу, оснащення та взуття.

Володимир Шкаєв

Поділитися