03 травня 2024 р. 14:29

На Херсонщині патрульні виявили металобрухт невідомого походження

Фото: патрульна поліція Херсонської області

(Фото: патрульна поліція Херсонської області)

На Херсонщині патрульні виявили у водія металобрухт невідомого походження

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Херсонської області.

У дописі відомства йдеться про те, що нещодавно в Херсонській області на автодорозі М14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ поліцейські зупинили транспортний засіб КАМАЗ. Зазначається, що під час перевірки документів, патрульні помітили металобрухт в причепі вантажівки. На питання інспекторів про походження вантажу чоловік не зміг чітко відповісти та не мав відповідних документів на нього.


Фото: патрульна поліція Херсонської області

У пресслужбі додали, що патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Раніше повідомлялось про те, що у Херсоні нетверезий водій хотів уникнути відповідальності та пропонував хабар патрульним. Так, 25 лютого, близько опівночі, на площі Збройних Сил України, за порушення комендантської години патрульні зупинили автомобіль Land Rover. Під час спілкування, інспектори виявили у керманича явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки. Результат — 1,33 проміле (більш ніж у 6 разів перевищує допустиму норму). Порушнику було повідомлено, що до нього будуть складені відповідні матеріали. Після чого чоловік запропонував інспекторам неправомірну вигоду, щоб уникнути адміністративної відповідальності.

Також йшлося про те, що у Херсоні патрульні виявили автомобіль, який перебуває у розшуку. Так, 14 січня, близько 12-ї години, у Херсоні, на вулиці Академіка Тарле увагу поліцейських привернув автомобіль Opel з надписами. Охоронці порядку перевірили транспортний засіб згідно з базами даних та встановили, що автомобіль перебуває у розшуку. На місце правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування всіх обставин.

Володимир Шкаєв

Поділитися