07 травня 2024 р. 15:34

Рятувальники Херсонщини допомогли хворій людині та долали наслідки обстрілів

Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області)

6 травня херсонські рятувальники надали допомогу хворій людині.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

У дописі відомства йдеться про те, що до рятувальників аварійно-рятувального загону спецпризначення надійшло повідомлення про те, що людина потребує невідкладної медичної допомоги, а потрапити в квартиру медики не можуть. Надзвичайники відчинили двері в квартиру та допомогли транспортувати хворого до карети швидкої допомоги.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

Також 6 травня вдень російський безпілотний літальний апарат здійснив скид вибухонебезпечного предмета на будівлю в одному з районів міста Берислав, де спалахнула пожежа. Рятувальники прибули за викликом та загасили загорання.

Також напередодні вночі окупанти завдали удару по с.Дніпровське. На території приватного домоволодіння загорілась господарча споруда. Складність гасіння пожежі полягала в тому, що постійно спостерігалась активність ворожих БПЛА, але не дивлячись на загрозу повторних ударів пожежу вдалось ліквідувати.

Раніше повідомлялось про те, що рятувальники Херсонщини потрапили під повторний обстріл росіян. Так, 25 квітня вдень окупанти вкотре атакували передмістя Херсону, внаслідок чого загорівся житловий будинок. Рятувальники виїхали на ліквідацію пожежі та потрапили у пастку – ворожі дрони повторно атакували місце події, пошкодивши техніку ДСНС. Постраждав один із рятувальників, поранення руки отримала й господарка сусіднього будинку. Покинути місце події їм вдалося автомобілем швидкої допомоги. 

Також йшлося про те, що через нічні атаки російських окупантів по Херсону 22 квітня у місті виникло дві пожежі в житлових будинках. Рятувальникам, не дивлячись на постійні повторні обстріли, до ранку пожежі вдалось ліквідувати.

Володимир Шкаєв

Поділитися