14 грудня 2022 р. 14:38

Теплопостачання одного з мікрорайонів Херсона припинено

Фото: Вікіпедія

(Фото: Вікіпедія)

Теплопостачання мікрорайону Корабел тимчасово припинено. Таке рішення було прийнято комісією з питань технологічно-екологічної безпеки (ТЕБ) та комісією з надзвичайних ситуацій Херсонської міської військової адміністрації.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Російські обстріли пошкодили насосну та електротрансформаторну станції, які забезпечують водопостачання котельні, що забезпечує мікрорайон теплом.

Через високу небезпеку ремонтні бригади не можуть оперативно ліквідувати поломки тепломережі. Тому забезпечити стале теплопостачання нині неможливо, - йдеться у повідомленні.

 Аби вберегти тепломережу від пошкоджень, воду з системи буде злито. Також у повідомленні зазначається, що через обстріли є висока вірогідність знеструмлення мікрорайону Корабел.

У звʼязку зі складною ситуацією, що склалася у мікрорайоні Корабел, наполегливо закликаємо херсонців евакуюватися до більш безпечних регіонів. Можливість для цього є! - застерігають в Херсонській ОВА.

У разі необхідності допомоги з евакуацією, можна звернутися за телефонами "гарячої лінії" Херсонської військової обласної адміністрації - 0 800 330951 або 091 481 78 45.

Через постійні ворожі обстріли та неможливість забезпечення технічного обслуговування в Херсоні тимчасово призупиняють роботу ліфтів. Про це повідомляє пресслужба Херсонської міської військової адміністрації.

Фото: Херсонська МВА

Відповідний наказ підписала голова Херсонської МВА Галина Лугова. Підйомники будуть працювати тільки в медичних закладах.

Сьогодні, близько 11 години ранку російські війська обстріляли будівлю Херсонської ОВА. Також зранку внаслідок обстрілу загорілося складське приміщення.

Загарбники обстрілюють Херсонську область щодня. Так, 12 грудня вони здійснили 57 обстрілів, у результаті яких 3 людини загинули, а 15 отримали поранення. Ворожа артилерія поцілила у стадіон, школу, два медичних заклади, лінії електропередач та інфраструктурний об'єкт.

11 грудня росіяни обстріляли Херсонщину 57 разів, одна людина отримала поранення. Були влучання по інфраструктурним об'єктам, приватним та багатоповерховим будинкам.

Руслан Ласкус

Поділитися