Відкритий благодійний ярмарок "Craft&MusicFair"

Цьогорічний Odesa Beer Festival пройде в Одесі з 26 по 28 квітня. 

Odesa Beer Festival запрошує жителів та гостей міста на Відкритий благодійний ярмарок "Craft&MusicFair", який відбудеться на території Літнього театру у Міському саду, що на Дерибасівський.

Графік ярмарку:
26 квітня - 15:00 - 22:00
27 квітня - 12:00 - 22:00
28 квітня - 12:00 - 22:00

"На гостей чекає живописна локація та як завжди чудова музична програма! Найсмачніша крафтова продукція з усієї країни від кращих представників малого бізнесу! Як завжди зберуться крафтяри та вуличні шеф-повари, які знов об’єднаються для вас в одному місці, щоб нагадувати усьому світу, що ми міцно тримаймося бо ми незламні, й ще вміємо насолоджуватися життям!" - розповідають організатори.

Програма:
 живий звук від музикантів Одеси, ведучі та діджеї, розіграші, аукціони та різні активності.
 

Ярмарок взаємодіє з гостями, як завжди, за правилами фестивалів, тобто алкогольні напої розливаються виключно в скляні келихи з логотипом фестивалю, які можна придбати на заході у організаторів, або прийти з келихами минулих фестів та актуалізувати їх через фірмові силиконові стрічки.

Вартість келиха – від 150 грн.

Також у гостей є можливість придбати вподобану сувенирну або харчову продукцію з собою.
На майданчику фестивалю працюють спеціальні зони самообслуговування для промивання келихів.

  "Цей захід не є фестивалем до якого звикли відвідувачі у мирні часи! Загальними цілями заходу є збір коштів на допомогу людям, хто захищає нашу славну Україну й на допомогу сім’ям тих, хто вже виконав свій обов’язок та залишився навіки в наших серцях! Допомога малому бізнесу який також тримає свій фронт, але не здається, й звісно ж ярмарок намагається надати відвідувачам хоч маленьку надію на те, що життя триває й ми маємо жити за ради майбутнього! Багато з тих кого ми звикли бачити на фестивалях до війни, зараз боронить незалежність України, тому на майданчику на протязі трьох днів будуть організовані місця для фінансової допомоги", - повідомляють організатори фестивалю.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

08 травня 18:00 - 08 травня 21:00