Прямий етер "Інтент.Інсайт" на тему "Громадський транспорт"

 Черговий прямий етер від Інтента - "Інтент.Інсайт" - традиційно відбудеться у вівторок, 23 квітня, о 18:30 на нашому каналі у YouTube.

Щотижня ми розглядаємо одну проблем, яка турбує українців. Ми порушуємо актуальні питання та намагаємося розв'язати конкретні проблеми. Тема цього етеру - "Громадський транспорт".

Ведучий: Валерій Болган, головний редактор видання Інтент

Гість студії: Петро Обухов, голова постійної комісії з питань транспорту і дорожнього господарства Одеської міської ради.

Залишайте свої питання та побажання у коментарях на нашій сторінці у facebook, а також ставте їх безпосередньо під час етеру. Намагатимемося відповісти на усі ваші коментарі.

Тематикою попереднього випуску стали укриття. Разом з гостем студії Володимиром Харіщаком, заступником директора департаменту муніципальної безпеки - начальником управління  з питань цивільного захисту, оговорили ситуацію з укриттями в Одесі, що робити та до кого звертатися у випадку зачиненого сховища і не тільки.

Тематикою нашої першої зустрічі стали "Воєнні злочини росії проти України". Поговорили про фіксацію воєнних злочинів в Одеській та Миколаївській областях, для чого їх потрібно фіксувати, хто і як це робить та які результати вже є у правозахисників. Гостем студії був голова правління УГСПЛ Анатолій Бойко.

Поділитися

29 листопада 09:00 - 29 листопада 13:00

16 квітня 16:00 - 19 травня 18:00

08 травня 18:00 - 08 травня 21:00