Прямий етер "Інтент.Інсайт" на тему "Укриття"

Черговий прямий етер від Інтента - "Інтент.Інсайт" - традиційно відбудеться у вівторок, 16 квітня, о 17:00 на нашому каналі у YouTube.

Щотижня ми розглядаємо одну проблем, яка турбує українців. Ми порушуємо актуальні питання та намагаємося розв'язати конкретні проблеми. І тематика цього випуску - укриття. Поговоримо про ситуацію з укриттями в Одесі, що робити та до кого звертатися у випадку зачиненого сховища і не тільки.

Залишайте свої питання та побажання у коментарях на нашій сторінці у facebook, а також ставте їх безпосередньо під час етеру. Намагатимемося відповісти на усі ваші коментарі.

Ведучий: Валерій Болган, головний редактор видання Інтент

Гість: Харіщак Володимир Зіновійович, заступник директора департаменту муніципальної безпеки - начальник управління  з питань цивільного захисту.

Тематикою нашої першої зустрічі стали "Воєнні злочини росії проти України". Поговорили про фіксацію воєнних злочинів в Одеській та Миколаївській областях, для чого їх потрібно фіксувати, хто і як це робить та які результати вже є у правозахисників. Гостем студії був голова правління УГСПЛ Анатолій Бойко.

Поділитися