Сепаратизм гарною українською

Сепаратизм гарною українською

Ви тільки послухайте цього Остапа Дроздова. 

Це сепаратизм чистої води. Бо прикриваючись мовою та нібито любов’ю до України, він вже котрий рік пропагандує відмовитися від окупованих територій та взагалі залишити від України якийсь клаптик. Тобто він каже все те саме, що і Лавров, що і Пуйло. При тому він ображає руськомовних українців, хоча він не захищав країну зі зброєю у руках, а серед захисників України велика кількість тих, які і гинули за Батьківщину, і отримали важкі поранення, були як раз російськомовні. 

Сам Дроздов нічого поганого у сепаратизмі не бачить!

Його блог у НВ  "Отделяй и властвуй: анатомия сепаратизма" від 27-05-2014 р. можна знайти у кеші. Пост дуже цікавий, перші перли цього україномовного сепаратиста ви можете побачити на фото.

Це і є той самий #реванш на 5 році воєнної агресії РФ проти України, якого не можна допустити. Я не розумію, чого Служба безпеки України ніяк не реагує на такі прояви сепаратизму та закликів до змін державних кордонів. Чи коли вони чують українську, вони вже не слухають, що саме говориться? 

Шановна громада та правоохоронні органи, на це треба реагувати!!!

Дмитро Вічик

Публікації у розділі "Блоги" відображають винятково точку зору автора. Позиція редакції Інтента може не збігатися з позицією автора.

Поділитися