Засоби Масової Маніпуляції

Засоби Масової Маніпуляції

Всі «ЗМІ», що ніколи не були ЗМІ не в лапках, тотально перетворилися на ЗММ-Засоби Масової Маніпуляції. 

Вони не інформують. Вони маніпулюють. Вони самі провокують заяви та потім їх тижнями обговорюють. Так було з Щербиною, який перед виборами поставив питання Андрію Богдану, отримав передбачену відповідь, і після цього жували одвічну жуйку з мовним питанням тривалий час. На рівному місці! 

Так саме було і з «дефолтом», так саме зі звільненням Кличка, Богдана, призначенням прем’єра, та інших високопосадовців, питанням з ринком землі, всупереч неодноразовим офіційним заявам. Їх етери повні недолугими пророками-Вангами та їх висмоктаними з пальця передбаченнями.

Вони не журналісти, особливо ті, хто працює на х...ських Медведчука, Мураєва та Мародера Порошенка. І ніяких виправдань, для таких бути не можна. Бо коли ти працюєш кочегаром у концтаборі, де у печах спалюють людей, то ти не можеш бути не причетним. Хоч ти там метеш двір чи готуєш баланду. Ти працюєш на катів. Ти - співучасник! Так само і зі всіма тими, завдяки котрим створюються та поширюються маніпуляції. Вони посібники та поплічники ворога. КРАПКА. 

Вони не заслуговують на назву ЖУРНАЛІСТ, ЗМІ та заслуговують на ігнор з боку всіх нормальних та адекватних громадян України. 

Дмитро Вічик

Публікації у розділі "Блоги" відображають винятково точку зору автора. Позиція редакції Інтента може не збігатися з позицією автора.

Поділитися