29 січня 2024 р. 09:31

У Херсоні затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини

Фото: Херсонська обласна прокуратура

(Фото: Херсонська обласна прокуратура)

У Херсоні затримано чоловіка за сексуальне насильство відносно малолітньої дитини

Про це повідомили в пресслужбі Херсонської обласної прокуратури.

У дописі відомства йдеться про те, що за процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру у насильницьких діях сексуального характеру щодо дитини, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 ст. 153 КК України). Також за клопотанням прокурорів йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За даними слідства, у січні 2024 року підозрюваний, знаходячись вдома з донькою своєї співмешканки, користуючись відсутністю матері дитини, вчинив відносно неї дії сексуального характеру не пов’язані із проникненням у тіло. Цього ж дня дівчинка зателефонувала матері та розповіла про сексуальні дії з боку її співмешканця, яка й звернулася до правоохоронних органів. 

Зазначається, що після отримання інформації про вчинення протиправних дій стосовно малолітньої, правоохоронці оперативно затримали чоловіка.

Досудове розслідування здійснює ХРУП ГУНП в Херсонській області.

Раніше повідомлялось про те, що суд постановив вирок обвинуваченому у вчиненні насильницький дій щодо неповнолітньої. Судом встановлено, що 13.06.2018 року, близько 21.00 год, обвинувачений разом з двома іншими особами, одного з яких вже засуджено по даній справі, а матеріали щодо іншого виділені в окреме провадження, вживали алкогольні напої в "Каштановому сквері", розташованому по вул.Соборній в м.Миколаєві. Там вони познайомились з потерпілою, якій на той момент виповнилось 12 років.

Також йшлося про те, що екссвященник храму на Одещині постане перед судом за розбещення неповнолітньої доньки.

Володимир Шкаєв

Поділитися