29 листопада 2023 р. 17:58

Під час проведення тендеру у Миколаєві знайшли ознаки змови

Фото ілюстративне: Українська правда

(Фото ілюстративне: Українська правда)

На торгах з капремонту об’єкту благоустрою у Миколаєві виявили ознаки змови – розпочато справу.

Про це повідомили в пресслужбі Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

У повідомленні йдеться про те, що відділення 28 листопада 2023 року розпочало розгляд справи за ознаками можливого вчинення ТОВ "Благоустрій-НК" та ФОП Яковенко А.М. порушення законодавства про захист економічної конкуренції під час їх спільної участі у торгах, проведених Адміністрацією Заводського району Миколаївської міської ради у 2019 році на виконання робіт з капітального ремонту зеленої зони по одній із вулиць міста.

Повідомляється про те, що за результатами проведеного дослідження Відділення АМКУ виявило обставини, що можуть свідчити про узгодженість дій згаданих вище учасників торгів.

Через ці обставини відео розпочало справу за ознаками можливого вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Раніше повідомлялось про те, що у Миколаєві розпочато справу проти КП ММР "Миколаївська ритуальна служба" за інформаційні порушення законодавства.

Так, адміністративна колегія Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України 28 листопада 2023 року розпочала справу за ознаками вчинення КП ММР "Миколаївська ритуальна служба" порушень законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання інформації у встановлений строк та подання недостовірної інформації на вимогу голови Відділення.

Відділенням було направлено вимогу про надання інформації до КП ММР "Миколаївська ритуальна служба", яка отримана уповноваженою особою. Ритуальна служба міста Миколаєва надала інформацію на 11 днів пізніше встановленого строку. Разом з цим, частина цієї інформації виявилася недостовірною.

Володимир Шкаєв

Поділитися