25 квітня 2024 р. 08:04

Снігурівська лікарня на Миколаївщині отримала зарядну станцію для реанімації

ФОТО: Снігурівська ОТГ

(ФОТО: Снігурівська ОТГ)

Днями Снігурівська міська лікарня отримала портативну систему резервного живлення потужністю 7 кВт. Це стало можливим завдяки співпраці з благодійним фондом "КАРІТАС-СПЕС-Одес" та за сприяння благодійних організацій: БФ "ДАР", Регіонального центру сталого розвитку, БО "Daar foundation" та ГО "Ukraine2Power".

Про це повідомляє пресслужба Снігурівської ОТГ.

Нова зарядна станція відрізняється своєю модульною системою, що дозволяє легко збільшувати або зменшувати потужність залежно від потреби. Вона складається як конструктор, що відкриває широкий спектр використання та можливостей для потреб місцевих медиків.

Зокрема, ця портативна система резервного живлення буде використовуватись у реанімаційному відділенні лікарні, де надзвичайно важливо забезпечити безперервну роботу медичного обладнання.

В разі відключення електроенергії, ця система допоможе зберегти життя пацієнтів, надаючи необхідне живлення для медичного обладнання та забезпечуючи лікарям необхідні умови для надання невідкладної допомоги.

Нещодавно "Миколаївобленерго" отримало 6 нових автовеж. Надані авто суттєво покращать роботу місцевих енергетиків, які через ворожий удар у 2022 році втратили значну частину спецтехніки - тоді ворог завдав по автобазі прицільного удару.Загальна вартість автовеж понад 770 тисяч євро. 

Днями компанія VEI B.V. з Нідерландів передала Херсонському водоканалу офісні меблі та спеціальне обладнання: шафи для одягу, стільці та багато іншого. Для Херсонського водоканалу ця допомога необхідна тому, що відступаючи з Херсона, російські військові нищили та грабували все, що бачили на своєму шляху.

Крім цього, пʼяти громадам Миколаївщини передали самоскиди, міні-екскаватори та будівельне обладнання. Обласний центр соціальних служб отримав мікроавтобус. Ця допомога - результат плідної співпраці Агенція регіонального розвитку та німецького федерального агентства з надання технічної допомоги Technisches Hilfswerk (THW).

Так, самоскиди отримали Воскресенська та Ольшанська громади, міні-екскаватори – Снігурівська, Доманівська та Шевченківська. Також останній громаді передано пікап та будівельне обладнання.

Анна Бальчінос

Поділитися