23 квітня 2024 р. 20:21

У Миколаєві влаштували нові рейди та виявили майже сотню порушень

Фото: Johnnie Zigger

(Фото: Johnnie Zigger)

У Миколаєві команда експертів з міськради провела серію обстежень у різних районах міста. Протягом минулого тижня фахівці перевіряли дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті.

У результаті рейдів було виявлено ряд порушень, за якими були складені адміністративні протоколи, повідомили у Миколаївській міській раді.

Зокрема, у Центральному районі були оглянуті вулиці Чкалова, Потьомкінська, Велика Морська, Соборна, Пушкінська, а також мікрорайони Варварівка, Матвіївка та Тернівка. За результатами перевірки було складено 30 адміністративних протоколів.

В Інгульському районі спеціалісти оглянули території вулиць Космонавтів, Новозаводська, Херсонське шосе, проспектів Миру та Богоявленський. За результатами роботи склали 24 адміністративних протоколи.

У Корабельному районі провели перевірку стану вулиць приватного сектору, таких як Балтійська, Леваневського, Національної гвардії, Новобудівна, Остапа Вишні, Станіславського, Академіка Рильського та Гречаного. Як підсумок -  складено 12 адміністративних протоколів та надано 30 попереджень.

Заводський район теж не залишився без уваги. Тут перевірили стан вулиць Кузнецька, Леваневців, Рюміна, Залізничне селище, 8 Березня, 5 Парниковий та проспекту Центрального. За результатами перевірок склали 15 адміністративних протоколів.

Загалом було складено 88 адмінпротоколів по місту.

Місцеві владні органи закликають жителів дбати про чистоту та порядок в місті, наголошуючи на важливості спільної відповідальності за стан комунальних територій.

Ми писали, що через дощову погоду якість повітря у Миколаєві значно покращилась. Фахівці фіксують знищення концентрації формальдегіда, який є основним забруднювачем атмосферного повітря у місті.

Також інспектори попередили, що на автодорогах Миколаєва та області  контролюють дотримання швидкісного режиму за допомогою пристрою TruCam.

Ірина Глухова

Поділитися