31 жовтня 2023 р. 14:38

На території райцентру на Миколаївщині складено 33 адміністративні матеріали

Фото: Поліція Миколаївської області

(Фото: Поліція Миколаївської області)

На Миколаївщині поліцейські Баштанського районного відділу поліції у складі піших нарядів та автопатрулів провели профілактичні рейди території райцентру та Баштанської громади. Склали 33 адміністративні матеріали та перевірили 14 осіб, які перебувають на обліку.

Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Нацполіції у Миколаївській області.

У повідомленні йдеться про те, що під час патрулювання правоохоронці перевіряли підозрілих осіб і автотранспорт, контролювали обмеження і заборони щодо продажу алкогольних напоїв після 22:00 та своєчасного припинення роботи закладів. Також перевіряли місце знаходження осіб, які перебувають на превентивних обліках поліції, зокрема, раніше судимих і кривдників. Окрема увага приділялась дітям, які у темну пору доби знаходились на вулиці без супроводу дорослих. Поліцейські стежили за дотриманням комендантської години та правил дорожнього руху. 


Фото: Поліція Миколаївської області

"У ході профілактичного рейду поліцейські виявили низку адміністративних правопорушень, зокрема порушення правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях та поява у громадських місцях у п'яному вигляді, доведення неповнолітнього до стану сп'яніння, порушення благоустрою міста, вчинення домашнього насильства та невиконання батьками своїх обов’язків", - йдеться в повідомленні. 

Повідомляється також про те, що наряди реагування патрульної поліції також зафіксували низку порушень правил дорожнього руху, а саме: порушення правил керування та експлуатації транспортних засобів, порушення правил користування ременями безпеки, перевищення встановлених обмежень швидкості руху, керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або яка не пред’явила їх для перевірки, керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння.

Загалом працівники поліції склали 33 адміністративні матеріали та перевірили 14 осіб, які перебувають на обліку.

Раніше повідомлялось про те, що на Миколаївщині патрульні поліцейські продовжують виявляти водіїв з, ймовірно, підробними документами.

Володимир Шкаєв

Поділитися