29 листопада 2023 р. 14:17

На Миколаївщині відновили проїзд по деяких дорогах

Наслідки негоди. Фото: Віталій Кім / Facebook

(Наслідки негоди. Фото: Віталій Кім / Facebook)

На Миколаївщині з 10:00 для легкового транспорту відкрито рух по дорогах М-13 з Кропивницького на Кишинів (у межах Миколаївської області) та Т 15-06 на відрізку від Миколаєва до смт Врадіївка. 

Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Також він повідомив про те, що для всіх категорій транспорту відкрита дороги Т 15-04 від Первомайську до межі з Кіровоградською областю.

За інформацією посадовця лишається заборона руху для всіх категорій транспорту на трасі Т 15-10 від Арбузинки до Єланцю.


Наслідки негоди. Фото: Віталій Кім / Facebook

Він також повідомив про те, що залишаються обмеження для вантажних автомобілів та пасажирських автобусів на декількох ділянках (див. мапу).

"За ніч повністю розчистили дорогу М-14 на Одесу, також розчистили узбіччя. Також прибрали ділянку біля Коблево, де було скупчення вантажівок. Продовжуємо "пробиватись" до віддалених сіл.

Від "Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області" загалом працює 25 одиниць техніки та 39 осіб. Додатково на чергуванні знаходиться 9 одиниць техніки 12 осіб. За добу використано 37 т. солі та 276 т. протиожеледної суміші. Від комунальних підприємств районів області для відновлення проїзду залучено 145 одиниць техніки", - йдеться в повідомленні.

Також Віталій Кім наголосив, що поки залишається відключеним від електропостачання 32 населені пункти повністю та 5 частково.

Раніше повідомлялось про те, що на Херсонщині 27 листопада з обіду енергетики відновили електроживлення у 34 населених пунктах, що постраждали від негоди. Ще 34 – залишалися без світла, з яких вісім – частково. Роботи тривають.

На вечір 27 листопада дороги були вже повністю проїзні. Ними можна було вільна користуватися.

Траси державного значення від снігу розчищали підрядні організації Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Херсонській області. На місцевих автошляхах працювали підрядники ДУ "Місцеві дороги Херсонщини", а за станом вулиць в громадах регіону слідкують комунальні служби.

Володимир Шкаєв

Поділитися