06 травня 2024 р. 15:56

Труханов поїхав на тиждень у Францію та Туреччину

Фотоколаж: Інтент

(Фотоколаж: Інтент)

Одеський міський голова Геннадій Труханов у Великдень поїхав у відрядження до міст-побратимів - французького Марселя та турецького Стамбула.

Про це свідчить розпорядження мера оприлюднене міською радою.

"Відбуваю у відрядження до міст-побратимів Марселя (Французька Республіка) та Стамбула (Турецька Республіка) для проведення переговорів з питань подальшого розвитку співробітництва, міжміської кооперації, зокрема щодо можливості отримання гуманітарної допомоги, а також передачі місту Одесі пасажирського автотранспорту, строком на сім календарних днів – з 5 по 11 травня 2024 року", - йдеться в розпорядженні. 

На період відрядження виконання обов'язків Одеського міського голови поклали на Олександра Філатова – першого заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Також у Марсель та Стамбул відрядили Івана Ліптугу – директора Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради для проведення переговорів з питань подальшого розвитку співробітництва, міжміської кооперації, зокрема щодо можливості отримання гуманітарної допомоги, а також передачі місту Одесі пасажирського автотранспорту. Також строком на 7 календарних днів – з 5 по 11 травня 2024 року. 

На період відрядження Івана Ліптуги виконання його обов’язків вирішили покласти на його заступника Станіслава Покровського.

Відрядження здійснюється без використання коштів бюджету Одеської міської територіальної громади.

Раніше німецьке місто-побратим Регенсбург передало Одесі 10 автобусів, проте цей транспорт не можна використовувати на платних маршрутах тому, що вони були передані, як гуманітарна допомога.

Нові автобуси мали стати в пригоді на місцевих маршрутах та покращити транспортну доступність для одеситів.

Кирило Бойко

Поділитися