23 червня 2023 р. 20:24

Герою кліпу Imagine Dragons відбудовують дім на Миколаївщині

Фото: United24

(Фото: United24)

На Миколаївщині почали відбудовувати будинок 14-річного хлопця, який став героєм кліпу американського гурту Imagine Dragons.

Про це повідомили на сторінці United24.

Памʼятаєте 14-річного Сашка з кліпу Imagine Dragons? Хлопець понад усе мріяв повернутися до свого будинку, вщент зруйнованого російськими обстрілами. Ми щасливі, що мрія Сашка скоро здійсниться, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що його будинок в селі Новогригорівка на Миколаївщині почали відбудовувати завдяки постійному донору United24 – мережі мультимаркетів "Аврора". Роботи мають завершити за кілька місяців.

Фото: United24

Перед цим, 11 травня ми писали, що американський гурт Imagine Dragons зняли кліп у зруйнованому російськими обстрілами селі Новогригорівка, що на Миколаївщині.

Відео було опубліковано на youtube гурту під назвою "Crushed", що в перекладі з англійської означає "розтрощений".

У ньому гурт розповів історію 14-річного Сашка, який з родиною втратили усе через російську агресію та займалися волонтерством. 

Протягом всього відео шанувальникам гурту показували кадри зі зруйнованого села Новогригорівка та знайомили з головним героєм. Кліп був знятий, щоб підтримати напрям "Відбудова України".

Також у ролику показали будинок Сашка та його вбитих сусідів й розповіли, як школяр ховався в бомбосховищі. Хлопець ніби провів глядачам екскурсію по зруйнованій школі, бібліотеці та вулицям, де з землі стирчать ракети.

Також 20 лютого, на Миколаївщині відзняли кадри для фільму про наслідки повномасштабної війни. Тоді Миколаївську область відвідала знімальна група фільму "Дівія", над яким працювали українські документалісти.

Тетяна Каптур

Поділитися