08 травня 2024 р. 09:24

Через російський обстріл потяг не доїхав до Херсона

Фото ілюстративне: GETTY IMAGES

(Фото ілюстративне: GETTY IMAGES)

Зранку 8 травня країна-агресор атакували цивільну залізничну інфраструктуру у Херсоні. Внаслідок ворожих ударів російської окупаціної армії пошкоджені колії та вокзал міста.

Про це повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

У дописі відомства йдеться про те, що наразі рух поїзда №121/122 Київ — Херсон — Київ залізничники тимчасово обмежили до Миколаєва. Звідти пасажирів до Херсона і зворотно везтимуть автобусами.

Як повідомили Інтенту в пресслужбі Херсонської МВА, автобуси для доставки людей з Миколаївського вокзалу у Херсон та з Херсону до Миколаївського вокзалу надали в Херсонській міській та обласних адміністраціях. Автобус від Херсонської МВА вже вирушив до Миколаєва.

Зазначається, що наразі всі 99 пасажирів потягу у безпеці. Також у пресслужбі додали, решта поїздів Укрзалізниці продовжує рух за графіком.

Також, як зазначалось раніше, у Херсоні внаслідок російських обстрілів міста вночі було пошкоджено контактну мережу, через що тимчасово припинено рух тролейбусів на маршрутах № 9 та №8. Фахівці КП "Херсонелектротранс" вже працюють над відновленням мережі. Через російську агресію у регіоні 7 травня одна людина загинула, ще три -  дістали поранення. Одна з них - жителька Білозерки. Так, близько 06:00 ранку армія рф нанесла авіаудар по селищу Білозерка Херсонського району двома ФАБ-250. Осколкове поранення отримала 50-річна місцева жителька. Її доставлено до лікарні.

Раніше повідомлялось про те, що через російську агресію у регіоні 6 травня одна цивільна людина дістала поранення. 

Через російську агресію у регіоні 2 травня одна цивільна людина дістала поранення. Так, за даними Херсонської ОВА, під російський обстріл у Золотій Балці потрапив місцевий житель. В момент удару потерпілий перебував на подвір'ї. 46-річного чоловіка з вибуховою травмою та уламковим пораненням шиї шпиталізували до лікарні. 

Володимир Шкаєв

Поділитися