26 березня 2024 р. 09:59

Віталій Кім звернувся до жителів Миколаївщини

Фото: Корабелов.инфо

(Фото: Корабелов.инфо)

Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав людей не одягати камуфляжі та військову форму, якщо вони не є військовими на завданні.

Про це йдеться у повідомленні посадовця на офіційних сторінках в соцмережах.
 

"Будь ласка, не треба по місту та області одягати камуфляжі та військову форму, якщо ви не є військовими та не виконуєте завдання", - попросив голова ОВА.

Він зазначив, що у містах краще одягати джинси та худі, щоб бути непомітними.

Крім того, Кім закликав жителів не пересуватися автомобілями, які схожі на військові.

За даними голови ОВА, в ніч проти 26 березня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено три БпЛА типу "Shahed-131/136".

Учора, 25 березня, о 08:32 ворог завдавав артилерійських обстрілів по території Куцурубської громади. Постраждалих немає. О 09:00 та 11:00 обстріли з артилерії фіксувалися по акваторії Очаківської громади. Обійшлося без постраждалих.

Раніше в ефірі телемарафону Віталій Кім розповів про ситуацію у Миколаєві та області, зміну ворожої тактики, захист обʼєктів критичної інфраструктури.

Також стало відомо, що антимонопольний комітет розпочав справу проти Миколаївської міської ради за ознакою порушення у вигляді антиконкурентних дій.

На початку березня Кім повідомляв, що залучення миколаївських портів до експорту зерна з України досі не можливе. Росіяни почали ще інтенсивніше обстрілювати Кінбурнську косу.

Віталій Кім зазначив, що обстріли з Кінбурну навіть посилилися, зокрема до артилерії додались також FPV-дрони. Таким чином, безпекова ситуація в цьому районі ще більше погіршилася.

Ірина Глухова

Поділитися