28 березня 2024 р. 09:03

Оновлено! Ворог обстрілює Миколаїв балістикою: поранено 12 людей

ФОТО: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

(ФОТО: ГУ ДСНС України у Миколаївській області)

Ворог продовжує активні обстріли Миколаївщини. Поранень зазнало 12 людей.

Про це повідомляє очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазнало ракетної атаки. Ворог застосував балістику. Внаслідок завданого удару, імовірно, ракетою "Іскандер М", відбулося займання на території об'єкта промислової інфраструктури, яке було оперативно ліквідовано вогнеборцями.

Поранень зазнали дванадцять людей, чотирьом з них медична допомога надана амбулаторно, - йдеться у повідомленні.

Також незначних пошкоджень зазнали шість багатоквартирних будинків.

Учора, 27 березня, об 11:00, внаслідок ворожого удару БпЛА типу "Ланцет" в село Лупареве Галицинівської громади пошкоджено господарчу споруду в приватному житловому секторі. 

Також учора, 27 березня, о 12:45 та 12:54 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

(ФОТО: ГУ ДСНС України у Миколаївській області)

Вчора у Миколаєві знову пролунали вибухи. Ворог бʼє по цивільних.

Сигнали повітряної тривоги пролунали о 14:27. За п'ять хвилин очільник Миколаєва написав, що за попередньою інформацією на місто летять балістичні ракети. Було зафіксовано приліт ракети "Іскандер-М" з фугасною бойовою частиною.

Раніше, 25 березня на Миколаївщині впав дрон, були влучання та постраждалі.

Внаслідок падіння збитого "шахеду" в приватному секторі Миколаєва сталося руйнування двоповерхового житлового будинку, там також була пожежа, яку ліквідували фахівці ДСНС.

(ФОТО: ГУ ДСНС України у Миколаївській області)

Вибуховою хвилею побито кілька навколишніх будинків. За попередніми даними 11 людей отримали поранення, 2 госпіталізовано, іншим надано допомогу на місці.

Нагадаємо, вдень у суботу, 17 березня, росіяни вдарили балістикою по інфраструктурному об'єкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети. Внаслідок ракетної атаки в лікарні померла одна людина, ще дев’ятеро людей отримали поранення, з них двоє дітей. 

Анна Бальчінос

Поділитися