24 квітня 2024 р. 08:02

На сесії Миколаївської обласної ради розглянуть реорганізацію лікарень

ФОТО: Соцмережі

(ФОТО: Соцмережі)

25 квітня 2024 року відбудеться двадцять перша позачергова сесія обласної ради восьмого скликання.

Про це йдеться у розпорядження першого заступника голови обласної ради Антона Табунщика від 22 квітня 2024 року.

Сесія відбудеться о 10 годині ранку. Місце проведення сесії буде повідомлено депутатам окремо.

Виконавчому апарату обласної ради довести інформацію про місце проведення пленарного засідання двадцять першої позачергової сесії обласної ради до відома депутатів обласної ради у робочому порядку, - йдеться у розпорядженні.

На сесії будуть розглядатися питання про реорганізацію місцевих лікарень: Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні, Миколаївського регіонального фтизіопульмонологічного медичного центру та Миколаївської обласної клінічної лікарні.

Крім цього, будуть розглянути й інші питання. 

Також, у той же день, 25 квітня відбудеться чергова сесія Миколаївської міської ради. 

Пленарне засідання відбудеться у дистанційному режимі. В розпорядженні про скликання сесії йдеться, що буде розглянуто три блоки питань. Також на сесії будуть розглянути проєкти рішень, які були не прийняті за результатами голосування та направлені для повторного розгляду на постійних комісіях Ради.

Інтент традиційно буде проводити онлайн-трансляцію засідання. Почнемо о 8:50.

Раніше на засіданні постійної депутатської комісії з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства, дитинства, захисту прав учасників і ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей, гендерної рівності  були розглянуті питання стосовно реорганізації закладів охорони здоровʼя області.

Також на Миколаївщині планують створити комплексну систему громадського здоров’я та інтегрувати її в європейську мережу. Пріоритетні функції – профілактиці інфекційних і неінфекційних захворювань та доступу до послуг з імунопрофілактики.

Анна Бальчінос

Поділитися