18 квітня 2024 р. 15:41

Труханов звільнив керівників комунальних закладів Одеси

Фото: Інтент/Наталя Довбиш

(Фото: Інтент/Наталя Довбиш)

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав ряд розпоряджень про звільнення двох керівників комунальних закладів міста.

Відповідні розпорядження оприлюднені на сайті муніципалітету.

 Розпорядженням від 10 квітня мер звільнив Ігоря Маслоша з посади директора Установи комунальної власності "Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому", за угодою сторін. Бухгалтерія департаменту має провести повний розрахунок відповідно до вимог чинного законодавства.

Також звільнено Ганну Воробйову з посади директора Комунального підприємства "Міське агентство з приватизації житла". У неї закінчився строк трудового договору.

У березні Труханов призначив нового директора Департаменту земельних ресурсів Одеської міської ради. Ним  стала Надія Новікова, яка раніше обіймала посаду першого заступника директора цього ж Департаменту.

Окрім того, Новіковій присвоїли восьмий ранг посадової особи місцевого самоврядування та підвищили зарплатню на 50%.

Ми писали, що мер Одеси Геннадій Труханов у деклараціях за 2023 рік вказав наявність серед родичів лише мати Марію, а вітчим, який фігурував у звітах за 2022 та 2021 роки в новій декларації вже не було.

Заробітна плата мера у 2023 році склала 293 тисячі 169 гривень. Пенсія матері склала 63 тисячі 572 гривні. Наданням майна в оренду мати мера заробила 10 тисяч 731 гривню, а сам Геннадій Труханов - 388 тисяч 386 гривень.  

Зазначимо, що заробітна плата задекларована Одеським міським головою Геннадієм Трухановим у перший рік повномасштабної війни також виявилася найнижчою й серед голів обласних центрів в Україні.

Ірина Глухова

Поділитися