19 квітня 2024 р. 08:35

Під час російських обстрілів Херсонщини поранено трьох цивільних та пошкоджено теплотрасу

Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

(Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області)

На Херсонщині минулої доби, 18 квітня, військові російської окупаційної армії обстрілювали Антонівку, Інженерне, Садове, Білозерку, Понятівку, Іванівку, Берислав, Качкарівку, Зміївку, Милове, Михайлівку, Одрадокам'янку, Тягинку, Львове, Шляхове та місто Херсон.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

У дописі посадовця йдеться про те, що російські окупанти під час обстрілів поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 5 багатоповерхівок та вісім приватних будинків. Були зафіксовані влучання в медичний заклад,  адмінбудівлю, теплопровід та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає.


Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

За минулу добу російські війська 5 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Ураження зафіксовані в Херсоні та Антонівці. Зокрема, у місті було пошкоджено один приватний будинок, одну ділянку теплопроводу, будівлю медичного закладу.

Внаслідок російських обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу три людини зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім надана медична допомога.

Раніше повідомлялось про те, що 16 квітня на Херсонщині загарбники з російської окупаційної армії обстрілювали Антонівку, Придніпровське, Золоту Балку та місто Херсон. Також ворог наніс авіаудари по Бериславу, Козацькому та Одрадокам'янці. Тоді російські війська 10 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Ураження зафіксовані в Херсоні та Придніпровському. Зокрема, у місті було пошкоджено 10 приватних будинків та дві багатоповерхівки. У цей день на правобережній Херсонщині через російську агресію п'ять цивільних людей дістали поранення. Крім того, 16 квітня близько 11:30 російська армія здійснила авіаційний удар по Бериславу. Внаслідок вибуху КАБу попередньо 15 цивільних людей отримали акуботравми. Медики надали допомогу потерпілим на місці. Також пошкоджень зазнали житлові будинки, магазини, аптека тощо.

Володимир Шкаєв

Поділитися