28 березня 2024 р. 15:28

Оформлення субсидії та відновлення даних у реєстрі: на Херсонщині продовжує роботу мобільний ЦНАП

Фото: Херсонська ОВА

(Фото: Херсонська ОВА)

На Херсонщині працівники мобільного ЦНАПу продовжують надавати адмінпослуги жителям громад.

Про це повідомили в пресслужбі Херсонської ОВА.

У дописі відомства йдеться про те, що цього тижня адміністратори надавали послуги жителям Дар'ївської громади. Серед основних запитів – оформлення субсидії, допомоги на проживання ВПО та відновлення даних у реєстрі громад. 


Фото: Херсонська ОВА

У пресслужбі зазначили, що послуги мобільного УНАПу можуть отримати жителі віддалених громад, люди з інвалідністю та люди похилого віку від 80 років. Щоб скористатися послугами мобільного адміністратора, треба звернутися за інформацією до старост чи місцевих військових адміністрацій.

Раніше повідомлялось про те, що адміністратори мобільного ЦНАПу надали адмінпослуги жителям сіл Урожайне та Томарине. Завдяки "мобільному кейсу" спеціалісти опрацювали понад 60 послуг та провели 75 консультацій. Місцеві жителі звертались, щоб оформити реєстрацію місця проживання, довідок ВПО, субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Також адміністратори прийняли заяви на зруйноване майно та заяви про присвоєння поштової адреси об'єктам нерухомого майна.

Також йшлося про те, що на Херсонщині п'ятнадцять транспортних засобів передали до Борозенської, Кочубеївської, Милівської, Чорнобаївської, Бериславської, Музиківської, Станіславської, Білозерської, Херсонської та Дар'ївської громад. Працівники ЦНАПів зможуть скористатися міцним та надійним електротранспортом, який дозволяє швидко пересуватися та зручно перевозити необхідний вантаж. Це підвищить мобільність фахівців та доступність надання адмінпослуг.

Володимир Шкаєв

Поділитися