20 квітня 2024 р. 20:31

Теруправління ДБР у Миколаєві без аукціону віддало 10-мільйонний підряд на ремонт

Фото: ДБР

(Фото: ДБР)

Територіальне управління ДБР у Миколаєві провело закупівлю про обрання підрядника для ремонту адміністративної будівлі, яка знаходиться в Одесі. На роботи готові витратити 10,5 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

Йдеться про приміщення першого та підвального поверхів та інші роботи в адміністративній будівлі ТУ ДБР у Миколаєві. Загальна вартість робіт - 10 мільйонів 500 тисяч гривень.

(Фото: Скріншот з порталу Prozorro)

Замовником виступило Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у Миколаєві.

Закупівлю провели у форматі відкритих торгів з особливостями й конкурентів в потенційного підрядника не було. 

Єдиним учасником було товариство з обмеженою відповідальністю  "Будівельна група "Гарант якості".

За даними сервісу YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю зареєстроване в Одесі. Власник та директор миколаївець Геннадій Лебедєв.

Відкриті торги з особливостями передбачають, що майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше, ніж відкриті торги.

Ми писали, що у Миколаєві виставили на продаж аварійну будівлю  дитячої інфекційної лікарні. Стартова ціна лота складає 2,9 мільйона гривень.

Раніше, КП "Миколаївелектротранс" оголосило тендер на благоустрій трамвайного полотна та прилеглої території по вулиці Потьомкінській. Вартість закупівлі складає 7 мільйонів 534 тисячі гривень. Поточний ремонт має здійснюватися у двох напрямках: вул. Потьомкінська від вул. 3-я Слобідська до вул. 1-а Воєнна, довжиною менше ніж 600 метрів.

Також на закупівлях для комунальних медичних закладів Миколаївщини та Херсонщини викрили змову. 

Ірина Глухова

Поділитися