18 квітня 2024 р. 19:29

В Херсоні під час гасіння пожежі врятовано двох людей

В Херсоні під час гасіння пожежі врятовано двох людей

Під час пожежі, 18 квітня, у квартирі на другому поверсі багатоповерхівки були дві жінки, які не могли самі вибратись на вулицю.

До рятувальників звернулися мешканці багатоквартирного будинку одного з районів міста та повідомили про загорання  квартири на другому поверсі.

Про це повідомили у ДСНС.

До рятувальників звернулися мешканці багатоквартирного будинку одного з районів міста та повідомили про загорання  квартири на другому поверсі", - йдеться у повідомлені.

Коли вогнеборці прибули на місце події, то під час розвідки, у квартирі, де виникла пожежа, вони виявили, що там перебувають дві жінки. Одна з них не могла спуститись на вулицю сама, тож рятувальники винесли її на вулицю. Після чого її передали медикам.

Інша жінка за допомогою рятувальників спустилась драбиною з прибудови до будинку.

Пожежу ліквідовано. Причини загорання встановлює слідчо-оперативна група.

За кілька днів до того, 15 квітня до рятувальників зателефонували мешканці одного з населених пунктів Бериславського району  Херсонщини та повідомили, що двоє людей знаходяться в колодязі та потребують допомоги.

Ще раніше, 8 квітня після обстрілу росіянами Херсону сталася пожежа на території гаражного кооперативу в одному з районів міста. Під час гасіння пожеж рятувальникам доводилось ховатись в укриття через повторні обстріли, що ускладнювало проведення гасіння.

Також йшлося про те, що після російського обстрілу сталося загорання допоміжної споруди з подальшим розповсюдженням вогню на будинок в приватному житловому секторі. Тому вогнеборці одразу почали гасити два осередки пожежі. Злагодженими діями особового складу пожежу було швидко ліквідовано. 

Олеся Ланцман

Поділитися