22 березня 2024 р. 17:21

В Одесі затримали чоловіка, який влаштував стрілянину

Фото: Нацполіція в Одеській області

(Фото: Нацполіція в Одеській області)

Правоохоронці заарештували водія таксі, який стріляв з пістолета в Приморському районі Одеси. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі за хуліганство.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області,  21 березня на проспекті Гагаріна між таксистом та пасажиром виник конфлікт, в ході якого водій здійснив один постріл з пістолета у повітря та поїхав.

(Фото: Нацполіція в Одеській області)

Поліцейські з'ясували, що конфлікт між водієм таксі та одним з його пасажирів стався під час перевезення, коли той почав курити в салоні авто. Зупинивши автівку він наказав пасажирам вийти, однак клієнти наполягали на продовженні руху. Тоді водій дістав пістолет, вийшов з легковика і здійснив один постріл вгору. Злякані пасажири вибігли з автомобіля, а керманич поїхав у невідомому напрямку. Втік, далеко він не встиг виїхати, менш ніж за годину поліцейські встановили та затримали водія на одній з вулиць міста.

Під час обшуку автомобіля слідчі вилучили гільзу, предмет, зовні схожий на пістолет, та магазин з кількома набоями до нього. За словами затриманого, зброю та набої до неї він придбав в інтернеті для самооборони.

(Фото: Нацполіція в Одеській області)

Таксисту оголошено про підозру за хуліганство. Тепер чоловікові загрожуватиме до семи років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Раніше правоохоронці затримали жителя Одеси, який за гроші обіцяв вступ до антикорупційної громадської організації.

Нагадаємо, на одному з пунктів пропуску прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили в іноземця елемент російської пропаганди та іноземну валюту у розмірі 50 тисяч євро.

Також в пункті пропуску "Маяки-Удобне-Паланка" затримали жителя Одеси з підробленим закордонним паспортом. Чоловік призовного віку намагався виїхати до Молдови.

Ірина Глухова

Поділитися