13 квітня 2024 р. 22:29

Житель Миколаївщини отримав 7 років тюрми

Фото: Укрінформ

(Фото: Укрінформ)

У Миколаївській області суд виніс вирок чоловіку, який вдерся до будинку 57-річної жінки та зґвалтував її.

Про це повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

Інцидент стався у селищі міського типу Березнегувате. Раніше судимий 45-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння прийшов до будинку жінки з’ясовувати стосунки. Застосувавши фізичну силу, він відчинив двері будинку, зайшов до спальної кімнати, де на той час відпочивала жінка та зґвалтував її.

Як зазначили у прокуратурі, у ході судового розгляду було повністю доведено вину обвинуваченого у вчиненні вказаного злочину.

"Вироком Березнегуватського районного суду зловмисника засуджено до покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою", - йдеться у повідомленні.

Ми писали, що командира артилерійського взводу козачої бригади "дон" незаконних збройних формувань рф будуть судити за фактом порушення законів та звичаїв війни. Під час окупації Кінбурнського півострова він надавав накази на затримання місцевих жителів, яких вивозили на сусідню територію окупованої Херсонщини та катували.

Також стало відомо, що солдат рф змусив жителя Миколаївщини перевдягнутися в жіночий одяг і посадив його у будку. Російському військовому Арсену Мамедову оголосили підозру у порушенні законів та звичаїв війни.

Ще було засуджено мешканку Миколаївщини, яка зробила кар'єру в окупаційній адміністрації. Апеляційний суд підтвердив вирок і залишив його в силі. Вона була засуджена до 6 років позбавлення волі за звинуваченням у колабораціонізмі (ч. 5 ст. 111-1 КК України)

Ірина Глухова

Поділитися