23 квітня 2024 р. 14:28

Херсонські комунальники отримали меблі та спеціальне обладнання

Фото: Херсонська МВА / Facebook

(Фото: Херсонська МВА / Facebook)

Днями компанія VEI B.V. з Нідерландів передала Херсонському водоканалу офісні меблі та спеціальне обладнання: шафи для одягу, стільці та багато іншого.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Роман Мрочко.

У своєму дописі посадовець зазначив, що уе допоможе працівникам підприємства якісно і повноцінно виконувати свою роботу.


Фото: Херсонська МВА / Facebook

Він розповів, що VEI B.V. - компанія, заснована 2005 року голландськими водоканалами, яка працює в усьому світі. VEI покращує доступ до послуг водопостачання та водовідведення сотням тисяч людей щороку.

Також Мрочко розповів, що для Херсонського водоканалу ця допомога необхідна тому, що відступаючи з Херсона, російські військові нищили та грабували все, що бачили на своєму шляху. Така доля спіткала і комунальні підприємства Херсона, зокрема водоканал. Більше того, внаслідок чергового російського обстрілу території КП "Херсонський водоканал" було повністю знищено приміщення, техніку, меблі тощо.


Фото: Херсонська МВА / Facebook

Раніше повідомлялось про те, що перемовини з японськими партнерами, які розпочались у березні минулого року, наприкінці того ж року вже перейшли у практичну площину. Так, у рамках програми міжнародної технічної допомоги "Проєкт екстреного відновлення та реконструкції" через японське агентство міжнародного співробітництва JICA комунальне підприємство "Парки Херсона" отримало першу одиницю техніки - навантажувач KOMATSU WB97SТакож автопарк комунального підприємства "Парки Херсона" поповнився ще одним сміттєвозом. Цей грантовий проєкт із придбання вантажного сміттєвоза для зазначеного підприємства реалізований за сприяння благодійного фонду "Сейв зе Чілдрен Інтернешнл" (Велика Британія) - Представництво "Сейв зе Чілдрен Інтернешнл Україна".

Також за тісної співпраці Херсонської міської військової адміністрації з Польським Центром Допомоги Міжнародної триває  посилення соціальної сфери Херсонської громади. Так, представники Польського Центру Допомоги Міжнародної передали ще два мікроавтобуси для роботи соціальних служб, а саме Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Служби у справах дітей Херсонської міської ради. 

Володимир Шкаєв

Поділитися