26 січня 2024 р. 12:11

На Одещині місцева прокуратура отримала нового керівника

Фото: Подільська міська територіальна громада

(Фото: Подільська міська територіальна громада)

Стало відомо, що у Подільську Одеської області призначили нового керівника міської окружної прокуратури. Посаду отримав Максим Адельшин.

Про це повідомили у Подільській міській територіальній громаді.

Так, Максима Булатовича Адельшина призначено на посаду очільника окружної прокуратури у Подільську згідно з наказом Генерального прокурора України.

Представив нового керівника колективу прокуратури, головам територіальних громад Подільщини, представникам правоохоронних органів керівник Одеської обласної прокуратури Ігор Домущей.

У вступному слові Домущей наголосив на напрямках роботи, які наразі потребують особливої уваги, та поставив завдання зі зміцнення законності та правопорядку.

(Максим Адельшин Фото: Подільська міська територіальна громада)

Тим часом прокурори Суворовської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника підприємства-підрядника за фактом привласнення бюджетних коштів та службового підроблення.

Слідчі наполягають, що підрядник заволодів бюджетними коштами під час виконання робіт з поточного ремонту найпростішого укриття закладу загальної середньої освіти у Пересипському районі.

Обвинувачений, за даними слідства, завищив обсяги фактично виконаних робіт, їх вартість та вартість використаних будівельних матеріалів, чим збільшив суму начебто витрачених коштів на ремонт бомбосховища.

Крім того, детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області скерували до суду обвинувальний акт відносно двох осіб, незаконна діяльність яких призвела до масового отруєння сурогатним алкоголем.

Ірина Глухова

Поділитися